Nå enda mer inkonsekvent

Katakombene FAQ

v.1.1, oppdatert 22.7.09


HVA ER KATAKOMBENE?

Katakombene er min årlige samling av kjennere av snodig film. Vi ser en 7-8 spillefilmer og litt kortfilm eller TV, fra tolv om formiddagen til rundt to om natta.

HVOR?
Det hele skjer i Skien, i Katakombene under Lundetangen kinosenter (som er bygget i gamle Lundetangen Bryggeri).


HVEM KAN KOMME?

Folk fra lenkelista på Fred Ut, Sønn, medlemmer av forum.filmantrop.net, samt en del venner og kjente er spesielt velkomne, men det er plass til alle som vil. Bare ta kontakt. Dette er en lukket privatfest så du må gi meg beskjed på forhånd. Jeg har begrenset med senge/sofa/gulvplass/så folk som ikke avtaler med meg spesielt må ordne seg selv i forhold til overnatting og sånt.

KOSTER DET NOE?
Nope. De eneste utgiftene mine er leie av lokalet, og det er det verdt. Det er dyrt nok å reise til Skien som det er. De siste årene har imidlertid leia av lokalet klatret til tre tusen, så det det kommer til å stå en sparegris i lokalet som du kan putte opp til 200 spenn på. Skulle du ha lyst til å gjøre noe økonomisk ut over dette kan du sende en slant til kreftforeningen til minne om Bjørnar Olsen aka Callahan, som hadde lyst til å komme men som aldri rakk det.


HVORDAN LAGES PROGRAMMET?

Programmet er hemmelig fram til Katakombehelgen. De som kommer sender meg forslag (f.eks på mail) til rar film de vil ta med seg, jeg plukker og fyller resten av programmet selv.

HVA SLAGS FILMER PLUKKES UT?

1) Så få som mulig i publikum bør ha sett dem (dette er det vanskeligste siden en del av katakombepublikummet allerede har sett stort sett altalt)

2) Jeg forsøker å ha så stor spredning som overhodet mulig på filmenes alder, sjanger og opphavsland, samtidig som det er et uttalt mål å holde folk våkne mesteparten av tiden.

3) Han/hun som har foreslått filmen bør eie den på (original)DVD, og den bør helst ikke være så enkel å få sett på annet vis.

4) Den bør være rundt nitti minutter og ha en viss framoverbevegelse, slik at så mange som mulig holder seg våkne så lenge som mulig. Det er selvfølgelig mulig å foreslå TV-episoder eller kortfilmer også.

HVILKE FILMER HAR BLITT VIST TIDLIGERE?

Jeg lister bare opp spillefilmene.

K06: His Girl Friday, Rififi, Attack the Gas Station, Omkara, the Great Yokai War, Danger!Diabolik!

K07: Faster Pussycat! Kill! Kill!, the Sword Bearer, Kabul Express, Teenagers from Outer Space, the Ninth Configuration, Running on Karma

K08: Vargtimmen, White Suns of the Desert, Mister Moto Takes a Chance, Once Upon a Time in China 2, Cannibal the Musical, The Holy Mountain, the King of Kong

K09:Sita sings the Blues, Offside, Repo: the Genetic Opera, The Land that Time Forgot, the Lady Eve, Kilink Istanbul Da, Born to Fight

KOMMER DET NOEN PÅLITELIGE PERSONER?
Sikkert ikke, men Katakombene er også tilfeldigvis et av landets største bloggertreff. Hjorthen, Iversen m/madam (Iversen Revisited), Habben (Habben skyter fra Hofta), Tor Andre (Typisk Tor Andre), Marchus (Fylleangst), Haakon (the Evjens) , Nils J. Nesse (Nils J. Nesse), Asbjørn (Filmdagbok), Sonja (Sonjas ordentlige blogg) Jacob og Gunnar (Filmantrop) er for eksempel alle Katakombeveteraner.

HVORDAN HAR DETTE GÅTT TIDLIGERE?
Du finner referat fra tidligere katakomber hvis du søker etter katakombene på Filmdagbok, Hjorthen, Iversen Revisited eller hos forum.filmantrop.net eller du kan se her:
https://fredut.wordpress.com/2008/04/30/ … e-08-joda/

ER DET NOE JEG MÅ TENKE PÅ MENS JEG ER DER?
Ikke stort. Oppfør deg som folk. Vær relativt stille mens folk ser på film.  Ikke drikk deg drita, sånn som Petter gjorde i 08, det er litt slitsomt. Ta med deg en god (hage)stol hvis du har sjans, benkene er ikke så enormt gode. Husk at du er der i fjorten timer. D

HVORDAN FINNER JEG VEIEN TIL KATAKOMBENE?
Kjør, fly eller krabb til Skien sentrum. Spør noen om veien til Lundetangen kino. Vi er i kjelleren på nordsida. du går inn døra med bilde av Max Shreck. Eller se på dette kartet.

JEG ER KLAR SOM SKALLEN TIL PETER LORRE. HVA GJØR JEG?
Send meg en mail på gigaloffalfakrøllsf-nett.no og si hvem du er, senest torsdagen før. Jo tidligere jeg vet at du kommer jo morsommere er det for meg (og jeg kan ofte få B til å komme ved å si at A har sagt at han/hun kommer)

Flere spørsmål? Sleng dem i kommentarfeltet!

5 responses

  1. Tilbaketråkk: Katakombene 08 - Andre oppdatering « Fred Ut, Sønn

  2. Tilbaketråkk: I knestående / Filmer Siden sist « Fred Ut, Sønn

  3. AllisPallis

    Men ka helg e det? Dato og sånn? 🙂

    august 31, 2009, kl. 07:38

  4. Tilbaketråkk: Førstereisjente på katakombene « Sonjas ordentlige blogg

  5. Tilbaketråkk: K-MMX: K minus 42 Dager « Fred Ut, Sønn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s