Nå enda mer inkonsekvent

Om

Siden jeg har debutert som stolt gjesteblogger på Netcoms iphoneblogg i dag er det mulig det kommer en noen innom her som ikke har vært er før, og da kan det være en ide å ta det hele forfra;

Hei.

Jeg er Fred Ut, og jeg startet tilværelsen min som det mannevonde alter egoet til Thomas Herlofsen. Thomas er født i 1975, ungdomsskolelærer (primært musikk og engelsk) og bor på Gimsøy sammen med Fru Ut (som har holdt ut med ham i mer enn 16 år), Ut Jr. på snart seks og hunden Pea. Når dette skrives har Fru Ut termin, og vi venter fælt på Frk. Ut, noe som forklarerdenne videoen.

Når han ikke blogger eller later som han jobber spiller Thomas i det sjuskete rockeorkesteret TorpedoJudas. Han produserer også lavbudsjettselektronika på si under navnet C-Delta. Dessuten har han en Wii og en Xbox360, og hvis han på død og liv må ut en tur spiller han som oftest frisbeegolf i Skien (Scheen) Fritidspark. Han har også fortid som rollespiller, og tar fortsatt fram et brettspill eller Magic the Gathering – kortene sine hvis han får en unnskyldning. Han har begynnelsen på en roman på harddisken, men rekker neppe å skrive den ferdig noen gang.

Men tilbake til Fred Ut:

I begynnelsen  (Cirka 2001-2002, tror jeg) kunne du finne meg i et muggent hjørne av Fylleangst.com , den stadig like tilfeldige bloggen til min gode venn Marchus. Der skrev jeg lange utskjellinger av folk og institusjoner jeg ikke likte, uten at de lot seg særlig affisere av det.

Litt senere skrev jeg Fred Uts Guide til cirka 100 Filmer du må se før du Dauer. Den var det en del som likte, så i 2005 startet jeg Fred Ut, Sønn som en ren filmblogg. På vårsiden 08 fant jeg ut at det var morsomt å skrive om andre ting også, og siden har FU,S tatt for seg omtrent 60% film og 40% alt mulig annet rart.

Jeg har ved et par anledninger laget lister over det jeg mener er de beste postene mine, de har ikke forandret seg stort, så du kan finne den siste her.

Jepp. Det var her du kom inn. Mer er det ikke.

Reklamer

4 responses

 1. Hei «Fred ut»!

  Jeg har fått nyss om en «avslørende» dokumentarfilm som skal bli lansert nå til høsten. Ut i fra det jeg vet heter den «Trolljegeren».
  Det er ingen som vil svare meg på de spørsmålene jeg har om filmen. (hvem, hva, hvor)
  Jeg er skribent på bloggen Sommerredaksjonen. (http://sommerredaksjonen.vgb.no/) og er veldig nysgjerrig på hva denne dokumentaren «avslører».
  Og om den i det hele tatt avslører noe som helst. Salgstriks kanskje, men jeg vil vite.
  For øyeblikket forhører jeg meg litt rundt i film-miljøer og hos filminteresserte. Det er som regel alltid noen som vet noe.
  Hvis du vet noe blir jeg kjempe glad for alle slags tips og info.

  Ha en fin dag!

  Mvh.

  Johnne Berg

  august 12, 2010, kl. 13:06

  • Helt ukjent for meg, men jeg blir nysgjerrig av sånt så jeg skal rote litt rundt. Lukter vel salgstriks…

   Sent from my iPad

   august 12, 2010, kl. 14:11

 2. Hei,
  Ser du skriver om iPhone-apper og Prisjakt har nå en cool ny app i Norge, jeg håper at du kann teste den? Med den går det å skanne priset (EAN koden) når en står i en butikk, for å så finne den billigere i en annen butikk. Den har blitt en stor fremgang i Sverige og har nå kommet i Norge.

  Apple har lagt opp vår iPhone-app: http://itunes.apple.com/no/app/prisjakt-norge/id398143789?mt=8

  Vi har lagt en pressmelding på Mynewsdesk: http://www.mynewsdesk.com/no/view/pressrelease/prisjakt-for-iphone-full-kontroll-i-butikken-506294

  Håper du liker den!
  – magnus

  november 1, 2010, kl. 07:29

 3. Hei, vi jobber med en kunde som skal lagen en aktivitet på nett for film og hjemmekino. Vil gjerne komme i kontakt med deg for du hjar en fin blogg. Kan du sende mail på thomas@buzzamedia.no hadde det vært flott!

  Hilsen Thomas

  november 4, 2010, kl. 16:50

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s