Nå enda mer inkonsekvent

Fred Ut vs. Netcoms Minirouter

De siste par ukene har jeg vært med i en konkurranse arrangert av Netcom der jeg og et knippe andre bloggere kjemper om en iPad. Konkurransen går ut på å lage en film på under fem minutter der vi skal vise hvordan vi vil bruke Netcoms nye Minirouter, en svært kjekk liten sak som lar deg lite trådløst nettverk med internett-tilgang for opptil fem maskiner der du har mobildekning.

Her er i hvert fall mitt bidrag. Jeg gikk for en blanding av dokumentar og how-to, og forsøkte å gi det hele ett litt småsykt FredUtsk særpreg. Resultatet ble ikke så verst synes jeg…

Det er slik at antall treff filmen får på youtube er et av vurderingskriteriene, så siden de andre som er penere og mer populære enn meg hadde det vært fint hvis du fikk alle mennesker du kjenner i hele verden til å se på denne.

Tekniske detaljer: Skutt, kuttet og skrevet av Fred Ut. Filmet med skjermkameraet på macen min, via Photobooth og FrameByFrame. Redigert på iMovie. Kamerakjøringene er gjort ved å sette macen på en kontorstol. Montasjen av logoer er laget i Keynote. Musikken er av C-Delta (dvs. meg, forsåvidt) og er laget i Garageband med en Korg Wavedrum og den herlige softsynthen Synplant. De tre stykkene du hører heter henholdsvis Echoes, Synpulsive og Ngrongoro. «Lars» heter egentlig Lars, det bare så mye tøffere ut med hermetegn. Arkivbilder av lekende britiske barn på femtitallet og jublende brasilianske fotballfans er hentet fra the Internet Archive. Takk til åttendeklassingene som lånte meg iPodene sine.

Reklamer

One response

  1. Tilbaketråkk: fylleangst.com » Fred Ut vs. Netcoms Minirouter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s