Nå enda mer inkonsekvent

Fred Ut, Sønn for Dummies

Siden jeg har debutert som stolt gjesteblogger på Netcoms iphoneblogg i dag er det mulig det kommer en noen innom her som ikke har vært er før, og da kan det være en ide å ta det hele forfra;

Hei.

Jeg er Fred Ut, og jeg startet tilværelsen min som det mannevonde alter egoet til Thomas Herlofsen. Thomas er født i 1975, ungdomsskolelærer (primært musikk og engelsk) og bor på Gimsøy sammen med Fru Ut (som har holdt ut med ham i mer enn 16 år), Ut Jr. på snart seks og hunden Pea. Når dette skrives har Fru Ut termin, og vi venter fælt på Frk. Ut, noe som forklarer denne videoen.

Når han ikke blogger eller later som han jobber spiller Thomas i det sjuskete rockeorkesteret TorpedoJudas. Han produserer også lavbudsjettselektronika på si under navnet C-Delta. Dessuten har han en Wii og en Xbox360, og hvis han på død og liv må ut en tur spiller han som oftest frisbeegolf i Skien (Scheen) Fritidspark. Han har også fortid som rollespiller, og tar fortsatt fram et brettspill eller Magic the Gathering – kortene sine hvis han får en unnskyldning. Han har begynnelsen på en roman på harddisken, men rekker neppe å skrive den ferdig noen gang.

Men tilbake til Fred Ut:

I begynnelsen  (Cirka 2001-2002, tror jeg) kunne du finne meg i et muggent hjørne av Fylleangst.com , den stadig like tilfeldige bloggen til min gode venn Marchus. Der skrev jeg lange utskjellinger av folk og institusjoner jeg ikke likte, uten at de lot seg særlig affisere av det.

Litt senere skrev jeg Fred Uts Guide til cirka 100 Filmer du må se før du Dauer. Den var det en del som likte, så i 2005 startet jeg Fred Ut, Sønn som en ren filmblogg. På vårsiden 08 fant jeg ut at det var morsomt å skrive om andre ting også, og siden har FU,S tatt for seg omtrent 60% film og 40% alt mulig annet rart.

Jeg har ved et par anledninger laget lister over det jeg mener er de beste postene mine, de har ikke forandret seg stort, så du kan finne den siste her.

Jepp. Det var her du kom inn. Mer er det ikke.

Reklamer

One response

  1. Oda

    haha, vi har samme etternavn 😀

    oktober 9, 2009, kl. 23:42

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s