Nå enda mer inkonsekvent

K minus 1 dag: Svømmelesber og Rigging

Film sett siden sist:

Girls Rebel Force of Competitive Swimmers

Jeg er ofte villig til å gi gratispoeng til filmer skutt med videokamera. Her har man tydeligvis ikke så mye spenn, og må klare seg med det man har. I et slikt perspektiv er denne merkelige splatter/mykporno-hybriden ikke uten kvaliteter. Det meste er kompetent skrudd sammen, konseptet er exploitationgull (En japansk pikeskole blir prøvekaniner for en ny vaksine som gjør dem hakke pine gærne, bare svømmelaget unngår å bli smittet fordi klorvann nøytraliserer vaksinen. Dessute har den nye eleven som akkurat har ankommet bakgrunn som leiemorder!). Filmen er helt klart best når den tar splattereffektene helt ut. Her er de morsomste sekvensene (nsfw), mattelæreren som psyker ut med linjalene er filmens klart beste karakter:

Problemet er bare at gladvolden avløses med forholdsvis detaljerte sexscener og et voeuristisk kamera som gjerne tar turen oppunder skjørt eller ned utringninger, med det resultat at du aldri helt vet om du skal le eller skamme deg.  Jeg har overhodet ikke noe i mot japanske jenter i skoleuniform som koser med hverandre, men ikke midt i Bad Taste, liksom. Jeg er inneforstått med at dette er en slags egen sjanger, men når ikke pervoer som meg fikser det er det ikke mange der ute som vil innrømme at dette er noe å satse på.  Da er det bedre å kose seg med klippet over, notere seg regissør Kôji Kawano som et potensielt talent og glemme hele greia.

Og ikke gjør som meg og la deg lure av det litt tøffe DVD-coveret som sikkert kostet like mye som selve filmen.

K MINUS 1 DAG

Fordelen med å ha dette siste helg i høstferien i stedenfor den første er at jeg har mye bedre tid til å rigge og lignende. Riggen blir ganske lik den i fjor, men projektoren jeg lånte fra skolen er litt mer sliten enn den vi brukte i fjor, så jeg måtte krympe bildet litt for å få ting skarpt. Dessuten måtte jeg kjøpe to laken (198.- /stk.) og sette dem opp med tegnestifter før jeg fant ut at jeg bare trengte ett. I skrivende stund har jeg 5.50.- på lønnskontoen, så bankkrisa har lite å si for mitt vedkommende, men da blir det litt surt å bruke to hundre spenn ekstra på et jævla laken.

Dessuten glemte jeg å ta med noen filmer for å teste bildet, men tilfeldighetene ville det slik at svømmelesbezombiefilmen beskrevet over stod i. Godt ingen kom innom, da tror jeg de hadde lurt fælt på hva som egentlig skulle foregå i katakombene i helga.

Nåja. Bildet ble kurant det, og i år har jeg rigget sånn at vi kan sitte helt opptil scenen. Når vi dessuten er såvidt få blir dette uten tvil en intim affære. Det som gjenstår til i morgen er å få inn noen hagestoler, handle mat/øl/godteri/kaffe og å rigge lyd. Gleder meg nå. Veldig. Jeg er på plass i halv elleve-tida, så det er bare å komme tidlig!

Venter til i morgen tidlig med å poste programmet, men tilbakemeldingene fra de jeg har vist det til kan tyde på at det er det beste hittil.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s