Nå enda mer inkonsekvent

Ti minutter i Juni

Egentlig skulle jeg ha sovet for noen timer siden, men det er første feriedag så hvorfor?Bikkja har våknet og gnager på et eller annet men jeg gidder ikke å finne ut hva det er. Kroatia og Tyrkia er fem minutter fra straffer og det er mørkt i rommet. Å krabbe på golvet for å se om det er er et bein eller en wiimote hun har fått tak i er ikke noe alternativ.

En tyrker ut med skade. Nils Johan Semb begynner å lure på om tyrkerne har elleve mann å sende utpå i en semifinale. Egentlig er ikke dette spennende i det hele tatt, men jeg ble sittende å se på på grunn av en tilfeldig kommentar fra en fyr jeg ikke kjenner på twitter. Tipper han går av skaftet nå (sjekker)….jepp.  Han heter Lee5, forresten.

Så derfor var planen å liveblogge straffekonken, men der skåret jaggu Kroatia, så dermed er ikke det nødvendig.  Jeg rekker akkurat å sende en liten tanke til en Kroatisk ekselev før det skåres i motsatt ende. Siden jeg skriver dette ser jeg det bare i øyekroken, og et øyeblikk så det ut til å være en sinnssvak tornado av et skudd, men det var visst ikke noe ekstraordinært over det bortsett fra at det kommer et minutt på overtid i andre ekstraomgang.

Samtidig følger jeg en interessant diskusjon på Rushprintbloggen om filmkritikk og laster ned litt musikk forholdsvis ulovlig. Semb refererer til X-files. Mannen har nok ikke sett så mye TV det siste tiåret. Kroatia brenner første straffe. Bikkja skjønner ikke hvorfor vi har lagt oss ennå. 1-0 til Tyrkia. Kroatene står arm i arm i midtsirkelen, som en julelenkeversjon av monolitten. 1-1. Neste tyrker skårer også. 1-2. Bikkja drikker litt vann, en råner råner rånete forbi på Ulefossveien. En gang begynte jeg på en roman der akkurat det  samme skjedde. Enda en kroat brenner straffen sin, dette er nesten over. Nå er det 3-1. Slapp av, jenta mi, vi skal straks opp til Fru Ut og Ut Jr.

Enda en kroat brenner straffen. Dermed er det gjort. Og så er det igjen med grininga og hoppinga rundt. Og det er kvelden, endelig. Egentlig skulle jeg ha sovet for lenge siden, men det er første feriedag, så hvorfor?

Reklamer

2 responses

  1. Hei! Takk for innspill i filmkritikk-debatten. Og jeg er enig i at første feriedag ikke bør handle om å sove. Heia Tyrkia!

    juni 22, 2008, kl. 13:07

  2. Egentlig ganske imponert over at du klarte å komme med en så fornuftig kommentar på en så ufornuftig post. Tipper jeg skrellet av de siste tjue leserne mine med den der.

    juni 22, 2008, kl. 15:33

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s