Nå enda mer inkonsekvent

Massakerteater

Fred Uts Filmpod #004 – Massakerteater
Ny konkurranse, litt lettere denne gangen. Du kan vinne den helt ålreite Bollywoodfilmen Satya, eller bare heder og ære hvis du ønsker det. Du må rett og slett kjenne igjen filmene fru Ut og jeg har massakrert. Svar sendes til gigaloffALFAKRØLLcTOiDOTTnett. Med unnskyldninger til geniene på Filmspotting, som kom opp med dette konseptet.

Massakerteater I

Sukiyaki Western Django
Som er akkurat så morsom som den høres ut, og anbefales på det sterkeste. Samuraiwestern med skuespillere som snakker engelsk uten å kunne språket. En del hissige actionøyeblikk og mye humor. Det er ikke meningen at dette skal tas alvorlig; en klok fyr skrev at Takashi Miikes versjon av satire går ut på å sette en spotlight på det han skal kødde med for så å stikke det med gaffel. Stiligere easternwestern enn denne kommer ikke jeg til å se i år. Trailer.

Battlestar Galactica: Razor
Solid, overraskende kompleks, spennende og ekstremt grim sidehistorie som vel ikke hadde trengt å eksistere. Men jeg er glad for at den gjør det. Den foregår før sesong tre, for de som lurer. Trailer.

Satya
Første halvdel av denne gangsterfilmen fra en av Bollywoods storheter, RamGopal Varma, er et mesterstykke: En klassisk slikblejeggangster-historie som på sitt beste kunne ha vært laget av en indisk Scorsese. Så kommer den obligatoriske kjærlighetshistorien, og etter omtrent to timer drukner filmen i klisjeer. Karakterene er interessante hele veien, slutten passende tragisk og enkelte scener i andre akt er på nivå med innledningen. Men alt i alt er dette bare nesten. Minus for et veldig irriterende soundtrack, og da mener jeg ikke sangnumrene. De er fine.

Reklamer

8 responses

 1. Iversen

  Hm. Jeg får bare lastet ned en ugyldig mini-mp3?

  mars 2, 2008, kl. 00:18

 2. Fred Ut

  Har slitt i et par dager med å finne et sted å legge fila, det funket fint i går ettermiddag, men ikke lenger. Skal fikse det senere i dag.

  mars 2, 2008, kl. 07:01

 3. Fred Ut

  Sånn, da håper jeg det funker…

  mars 2, 2008, kl. 17:46

 4. Hjorthen

  Dette var jævlig bra folkens. Synd jeg er så dårlig å gåter. Jeg VET jeg burde klare den første, og de andre virker også kjente, men jeg kommer ikke under jernteppet.

  Altså verken heder, ære eller bollywood til meg:-(

  mars 2, 2008, kl. 22:03

 5. Fred Ut

  Ser ut som om Asbjørn er den eneste som gadd å bli med denne gangen, han vinner filmen! Send meg en mail hvis du vil ha den, Asbjørn! Siden ingen gidder være med lar jeg være å gi dere svarene bare på trass 🙂

  mars 8, 2008, kl. 11:44

 6. Hjorthen

  Grrrr!

  Gi meg svaret på den første i det minste da, for den har jeg tenkt en del på!

  mars 11, 2008, kl. 14:51

 7. Fred Ut

  Den siste replikken i originalversjon:

  «A boy´s best friend is his mother»

  mars 11, 2008, kl. 17:12

 8. Hjorthen

  Selvfølgelig! Den burde jeg ha tatt så klart, men det er en del år siden jeg så den sist.

  mars 12, 2008, kl. 18:29

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s