Nå enda mer inkonsekvent

"Ja," svarte hun, "jeg ville gjerne leve."

Blade Runner (the Final Cut)

Blade Runner er mange ting, men etter å ha sett den nye versjonen (som vel egentlig ikke er så forskjellig fra den forrige versjonen) slår det meg at det er en usigelig trist film. Et par småforandringer (sa ikke Rutger Hauer «I want more life…fucker» i den forrige versjonen eller hadde min gamle VHS-versjon rett og slett dårlig lyd? Nå sier han i hvert fall «father») og en lydmiks som blant annet framhever de eskapistiske reklameutropene for livet på jordas kolonier tydeliggjør dette. Replikantene har sett ting vi aldri ville tro («Attack-ships on fire off the shores of Orion…»), og rømmer til jorda for å få leve litt til, oppleve noen flere ting før det er slutt. It´s too bad she won´t live, but then again who does?

At Harrison Ford (som nettopp hadde gjort Indiana Jones og to ganger Star Wars) og publikummet hans ikke likte denne statiske dødsmessen av en film burde ikke overraske noen. Han Solo gjør ikke stort annet i Blade Runner enn å bli dyttet rundt og banket opp, dessuten forfører han en robotdame nærmest med makt. Hvorfor slenger han ikke kule kommentarer mens han stopper de onde robotene med blasteren sin? Fordi han selv er en Replikant, som neppe har mer enn fire år å leve. Joho. All these moments will be lost. Like tears in rain.

Som film har dette alltid vært et mesterverk, og den nye kutten forandrer kun bittesmå ting og fikser små tekniske problemer Om den er spesielt mye bedre enn den forrige versjonen vet jeg ikke, det er ikke så lett å gjøre noe strøkent enda strøknere. Det er filmer som dette som gjør at jeg ikke opererer med terningkast. Hvordan forbedrer man en sekser? Blade Runners triste hjerte pakkes fortsatt inn i den beste produksjonsdesignjobben noensinne. De overbefolkede gatene burde fått sin egen film. Musikken til Vangelis mer eller mindre oppfant moderne Ambient. Når jeg får ny mp3spiller eller datamaskin er det fortsatt blant de fem første platene jeg legger inn.

En dødsdømt kjærlighetshistorie mellom dødsdømte som jager andre dødsdømte i en verden som ikke akkurat er sprek den heller. Men så vakkert. La oss synge og le hele veien ned. Godt nytt år.

_____________________________________________

Da var filmåret 2007 over for min del, og dermed ruller tordendomen 2008 i gang. Ikke vært med på dette før? Her er reglene en gang til:

Jeg har plukket ut de 64 beste filmen jeg så i 2007, og dere hjelper meg med å finne ut hvilke av dem som er best. Hvert år kåres en vinner for moro skyld, og fire filmer går inn i Tordendomens Æreshall, en filmkanon som foreløpig består av Ringenes Herre del 1 og 3, Singing in the Rain, My Neighbour Totoro, L.A. Confidential, Miller´s Crossing, Serenity og Monty Python & the Holy Grail. En bedre kvart hyllemeter med film får du ikke.

Hvordan gjør vi så dette? Jo, filmene går mot hverandre to og to (omtrent som i den dyre etterligningen Tordenbloggen, hvis du har hørt om den), og dere stemmer på hvilken film dere vil ha videre. DET ER IKKE NOE MØST Å HA SETT BEGGE (eller for den saks skyld en av) FILMENE FOR Å VÆRE MED. Dere velger selv hvordan dere rangerer filmer, men hvis du er i tvil kan det følgende være nyttig:

1) Hvilken av disse to filmene er best fra et teknisk/kritisk/historisk ståsted?
2) Hvilken av de to filmene er mest UNDERHOLDENDE?
3) Hvilken av de to filmene ville jeg helst sett AKKURAT NÅ?
6) There is NO rule number six.

Alles stemmer teller likt, men hvis du har BEGRUNNET stemmen din teller den dobbelt. Mine stemmer teller aldri dobbelt, bortsett fra når det står likt.

Ok? Du kommer sikkert inn i det etterhvert. Startskuddet går nuh.

FØRSTE RUNDE – DEL EN
Årets Tordendomfelt er klart sterkere enn de to foregående årene, i år blir det smertefullt fra dag en, i hvert fall for meg;

01) JOHNNY GUITAR vs. SUPERMAN RETURNS
Jeg er gladere i Supes enn de fleste, men jeg stemmer på den noe dypere triste Kåbbåyfilmen og regner også med at den går lett videre.

02) MURDERBALL vs. THE PROPOSITION
Vanskelig. Akkurat i dag er møkk og håpløshet mer tiltalende enn håp. Blade Runners skyld. Jeg stemmer Cavesk Western

03) MARY POPPINS vs. CARNIVAL OF SOULS
Her er det riktig fornøyelig å tenke seg Carnival of Souls med Mary Poppins i hovedrollen. Nå begynner humøret å lette litt, så jeg stemmer på Mary.

04) TRANSFORMERS vs. FIDO
To av de absolutt kuleste jeg så i 2007, og begge fortjener å gå videre. Stemmer blankt, jeg.

05) THE APARTMENT vs. A FISTFUL OF DYNAMITE
Mange klassikere i dag, her må jeg gå for the Apartment tror jeg.

06) THE HUDSUCKER PROXY vs. PUMP UP THE VOLUME
Hard Harry er ikke så hard. Long live the Hud!

07) THE HOST vs. BEOWULF
Veldig spent på hvordan denne slår ut. En hårfin stemme til Beowulf fra meg.

08) MOUNTAIN PATROL KEKEXILI vs. THE MALTESE FALCON
En av filmbloggernes favorittfilmer i 2006 mot en film som har sjanse til å vinne hele greia hvis den kommer forbi snikskytterne. Spennende. Jeg stemmer på Bogey.

Ok, slå dere løs. Det kommer ikke ny runde før 2. nyttårsdag, i hvert fall.

Reklamer

28 responses

 1. asbjørn

  1. –
  2. The Proposition var rett og slett kjedeleg, poeng til Murderball.
  3. –
  4. Transformers for å ha levert årets beste spesialeffektar.
  5. The Apartment, har ikkje sett den andre, men skal mykje til å overgå The Ap.
  6. The Hudsucker Proxy må eg få sett, før eg får sett Pump Up the Volume, så poeng til Hudsucker.
  7. The Host for godt drama.
  8. Heia Bogey, poeng til Malteserfalken,

  desember 29, 2007, kl. 08:32

 2. fruloff

  Da er vi i gang igjen! Jippi!
  1) Superman var faktisk overraskende bra, så poeng til den.

  2) Likte Murderball utrolig godt

  3) Liker Mary Poppins, jeg:)

  4) Liker fortsatt ikke zombiefilmer… Hadde ikke tenkt å se Transformers i det hele tatt, men hadde kinoabstinenser og jammen var den bra! Burde vel lære av det at jeg ikke skal slenge så mye dritt om filmer jeg ikke har sett (eller hva, Fred Ut?), men, men… Vi får vel se hva jeg lærte…

  5) Pass

  6) The Hudsucker Proxy

  7) Spesialeffektene til Beowulf var utrolig kule og monsteret var utrolig stygt og dragen var utrolig kul, så poeng til den!

  8) Har bare sett Malteserfalken, men den er jo bra, så poeng til den.

  Sånn! Klar for neste runde!

  desember 29, 2007, kl. 09:27

 3. Captain Charisma

  Blade Runner er en av de få filmene jeg har sett som jeg har sovnet av. Sett den tre ganger nå, og blir ikke imponert. Dørgende kjedelig etter min mening.

  1: Superman Returns
  2: Murderball
  3: –
  4: Transformers
  5: –
  6: –
  7: The Host
  8: –

  desember 29, 2007, kl. 10:08

 4. Fred Ut

  Telling (den første av mange)

  1) 1-2 Super
  2) 5-1 Murder
  3) 2-0 Mary
  4) 5-0 Transfor
  5) 3-0 Apartm
  6) 4-0 Hud
  7) 3-3 Host/Beo
  8) 0-4 Malteser

  Som dere skjønner har jeg underkjent et par begrunnelser og konstaterer en overraskende entydig het etter at fire personer har stemt, men vi har jo bare så vidt begynt!

  desember 29, 2007, kl. 10:57

 5. Marchus

  Stemme, stemme, klemme.

  1) Superman som jeg ikke har sett
  2) THE PROPOSITION som jeg ikke har sett. (Hehe, en liten trend)
  3) CARNIVAL OF SOULS
  4) TRANSFORMERS sparker balle
  5) A FISTFUL OF DYNAMITE
  6) PUMP UP THE VOLUME
  7) BEOWULF (ikke sett skal se)
  8) THE MALTESE FALCON

  Skål

  desember 29, 2007, kl. 12:09

 6. The Evjens

  Jeg har sett utrolig mye film i 2007, men årets tordenblogg må være den hvor jeg har sett færrest titler…merkelig.

  1. Supermaaaaan
  2. pass
  3. Mary
  4. Transformers. Slenger meg ikke helt på hypen, den var grei nok.
  5. pass
  6. Pump up the Volume. Nostalgi.
  7. Angelina…eh Beowulf!
  8. hmmm…var sikkert på at jeg hadde sett Malteserfalken men utifra bildene på IMDB har jeg nok ikke det…Pass.

  desember 29, 2007, kl. 12:10

 7. Tor Andre

  Her er det bare nummer 7 jeg har sterke meninger om, men jeg tar noen ukvalifisert valg likevel. Det går i retning av å velge filmer jeg kan ha sterke meninger om senere.

  1) Jeg har blitt litt glad i western dette året, men stemmen går til Supermann for høye ambisjoner som ikke helt blir dratt i land med en nødvendig grad adrenalin og edrulighet.

  2) Jeg likte Proposition godt. Sikker teknisk, eksistensialistisk og skittenrealisme blåst opp til mytologi.

  3) Musical… Selvsagt går min stemme til en klassisk musical.

  4) Transformeres knuser jeg gjerne senere, men drar den med meg til neste runde (selv om jeg aldri kommer til å tilgi meg selv den stemmen hvis den går til topps).

  5) En western til, takk. A fistful of dollars.

  6) ‘For kids, you know…?’ Hudsucker Proxy.

  7) Her kommer dagens mest lidenskapelig stemme til The Host, en film jeg synes var utrolig godt laget og underholdende, uten å bli for glattstriglet. Beowulf hadde spennende manus, men jeg synes det meste andre sviktet.

  8) Det var ikke så lenge siden jeg så Malteserfalken om igjen, og den er skikkelig bra. Herregud, de kunne skrive spenstig dialog på 40-tallet!

  desember 29, 2007, kl. 14:50

 8. Anonymous

  her var det mye jeg ikke har sett…

  anne

  desember 29, 2007, kl. 15:37

 9. Hjorthen

  Jøss, er du i gang alt, det var da en voldsom energi midt i julefeiringa. Typisk lærer!

  Nåvel, jeg hiver meg selvfølgelig på, dette er et av årets få høydepunkt. (Men jaggu har dette året gått fort, det er da bare tre uker siden vi rundet av forrige Tordendom?!?!)

  1: Leste mye Supermann i barndommen, men han gjorde aldri det uutslettelige inntrykket som Lynvingen gjorde. Supermann på film har jeg aldri fått noe tak på. Dermed må det bli stemme til den nevrotiske lesbe-westernfilmen Johnny Guitar som er flott!

  2. Har ikke sett Murderball, og selv om jeg har lyst til å se den så må det nok bli stemme til The Proposistion som jeg likte veldig godt, selv om den vel ikke er helt perfekt? Nå ser jeg forresten at regissøren har fått i oppdrag å filmatisere Cormac McCarthys The Road. Et godt valg skulle man tro.

  3. Ikke sett noen av filmene, men skulle jeg velge å se en av dem nå så måtte det blitt Carnival of Souls. Jeg er mer sugen på å få tak i Mary Poppins-bøkene enn å se filmen.

  4. Transformers vs. Fido. Vrient. Transformers var morsommere enn den strengt tatt burde ha vært, men Fido har jeg ikke sett. For å fortsatt benytte meg av regel tre: Akkurat nå ville jeg heller sett Fido. Stemme til den.

  5. Her må jeg gå for den undervurderte Leone-filmen som nok ikke er like helstøpt som de to andre i denne løse trilogien, men som allikevel er bedre enn det meste. The Apartment har jeg forresten ikke sett. Burde jeg det?

  6. Her går stemmen til The Hudsucker Proxy, på mistanke. Ikke sett noen av dem.

  7. Vi får Beowulf på kino i Høljebyen om en ukes tid, men jeg ville heller sett The Host. Inntil videre stemme på den altså.

  8. Her må det vel bli Malteserfalken i kamp mot en for meg ukjent sak.

  For å si som Marchus: Skål!

  desember 29, 2007, kl. 21:34

 10. Jacob

  Godt at dette endelig er i gang igjen.

  01. Johnny Guitar er en western såpass mye utenfor allfarvei at den fortjener all den oppmerksomhet den kan få. Den bør være i hyllene til alle filmelskere. Nicholas Ray er så dristig med det han gjør her at det nesten ikke er til å tro. Superman Returns har jeg ikke sett, og kommer heller ikke til å oppsøke den bevisst. Vinner: Johnny Guitar.

  02. Sett begge, eier Murderball. Jeg og Cave klikket ikke dengang, det er mulig at det ville vært annerledes i dag. Murderball er en finfin dokumentar om en gjeng med gifaengærninger, som derfor får min stemme.

  03. Carnival of Souls er usett. Jeg har sett Mary Poppins for mange mange år siden. Jeg tror et vellykket gjensyn med sistnevnte ville vært avhengig av dagsformen, men tar likevel sjansen på å stemme på henne.

  04. Begge usett. Har mer lyst til å se Fido enn Transformers akkurat nå, så det får nok bli argumentet her.

  05. Hehe. Leones film er bra nok den, men den er noe uryddig. Det samme kan man ikke si om leiligheten til Billy og Jack. Den er i vater og vinner her. Selvfaensagt.

  06. Pump up the Volume hørtes ikke så ille ut, men antar det kan være begge deler. The Hudsucker Proxy er derimot en sjefsfilm, det er med mange runde Coenting, jeg stemmer på den.

  07. Ikke sett Beowulf og regner med å stå over. The Host syns jeg var snasent lagd, men den var litt for dyster. Skrekkfilmer må inneholde en eller to scener der goodguys virkelig får inn en fulltreffer eller to med øksa – fortjent som faen – som gjør at man kan rope JA FOR FAEN. Det hadde ikke denne, men stemmer på den likevel.

  08. Vel, vel. Hvor mange slike sinnsykt irriterende oppgjør skal man ikke i gjennom før dette er over. Denne er nok mest irriterende for meg, da jeg regner med at falken flyr lekent videre over slettene i Nepal. Jeg stemmer på fjellgutta, de villle i det minste løpt fra Bogart.

  desember 29, 2007, kl. 21:43

 11. Fred Ut

  01) 5-6 Supern
  Gode begrunnelser fra westernfolket gjør denne spennende nå.

  02)7-5 Murder

  03)7-3 Mary

  04)9-4 Transf

  05)5-5 Leone vs. Wilder. Spennende, trodde Apartment tok denne lett..

  06)8-2 Hud

  07)5-9 Host

  08)2-8 Malteser

  desember 30, 2007, kl. 12:10

 12. gbang

  Endelig!

  1. Superman er en døv superhelt. Jeg stemmer på western-filmen jeg ikke har sett, men har veldig lyst til å se.

  2. The Proposition hadde sine stunder, men Murderball er en steintøff doku. Det blir den.

  3. Har ikke noe forhold til noen av dem. Blank.

  4. Har Fido liggende og selv om jeg synes robotene var overraskende underholdende er det zombier i Fido. Det blir en stemme til den.

  5. Antar The Apartment er bedre, men stemmer blankt her og.

  6. jeg vurderte å se Hudsucker i går og det må vel bety at jeg har lyst til å se den igjen. En stemme til Coen.

  7. Blank

  8. Fjellgutta mot bygutta. Hmmmm… Tror jeg går noir-klassikeren selv om den ikke er min favoritt.

  desember 30, 2007, kl. 14:06

 13. Jacob

  Tror jeg må be deg sjekke hvilken Leonefilm hjorthen og tor andre egentlig har stemt på. Hjorthen snakker om en trilogi – det stemmer vel dårlig hvis dette er Fistful of DYNAMITE?
  Og ta skriver faktisk Fistful of Dollars. Hvis Wilder taper denne så er det noe galt.

  desember 30, 2007, kl. 18:32

 14. Espen Andersson

  Hm, her hadde jeg sett skuffende lite, men jeg gjør nå et forsøk i de duellene jeg har sett i hvert fall en av filmene (noe annet føles feil 🙂

  1. –

  2. Har bare sett The Proposition, men den var så ulidelig kjedelig at Murderball foretrekkes nesten uansett hvor god eller dårlig den er. Og jeg som trodde jeg likte western …

  3. –

  4. Transformers.

  5. The Apartment. Selvfølgelig. For en herlig film det er. Det sier jo litt når jeg har sett ganske mye av Wilder det siste året, og The Apartment pent plasserer seg blant hans aller beste verker. *applaus*

  7. –

  8. The Maltese Falcon likte jeg ikke første gang jeg så den, men andre gang likte jeg den veldig godt, så den foretrekkes.

  desember 30, 2007, kl. 18:56

 15. Flopsy

  Jeg har blitt oppfordret av Hjorthen til å være med, så her er jeg 🙂

  1. Klar stemme til Johnny Guitar. Western er gøy, og denne er slett ikke verst.

  2. The proposition, selv om jeg måtte bli minnet på at jeg faktisk har sett den. Fin musikk, fine bilder. Stemme til den.

  3. Stemmer på skrekkfilmen, siden jeg liker filmer som forsøker å skremme meg. Fungerer ikke så ofte, men likevel glad for at noen gidder å forsøke 😉

  4. Ikke sett noen av dem, men stemmer på Fido siden jeg forbinder Trandsformers med kjipe småbiler som kunne bygges om til enda kjipere roboter sånn på 80-tallet en gang.

  5. Fistful of Dynamite! Fordi det er en western (sort of), og fordi den står i hylla her. Og nei Hjorthen, Clint er ikke med i denne 😉

  6. Her må det bli The Hudsucker proxy tenker jeg.

  7. Beowulf, fordi jeg godt kunne tenke meg å se den, når den en eller annen gang kommer til vårt distrikt.

  8. Malteseren får siste stemme, uten at jeg har noen helt klar grunn til det 😉

  desember 30, 2007, kl. 19:49

 16. Hjorthen

  Jacob: Jeg vil ikke utelukke mulighetene for at jeg er helt på villspor her, men regnes ikke Fistful of Dynamite som film nr to i den svært Svært SVÆRT løse trilogien som begynner med Once upon a time in the west og avsluttes med Once upon a time in America da?

  Uansett har jeg ihvertall stemt på riktig film, Tor Andre må svare for seg selv;-)

  FLink Flopsy!

  desember 30, 2007, kl. 19:54

 17. Jacob

  Hjorthen: Du har tydeligvis vurdert riktig film. Jeg kjenner ikke til de tre filmene som trilogi, som ikke utelukker at de er det, men da er det i grunnen helt uten betydning.

  Det er dessuten kjempebra at Flopsy er med på dette. Noen må tipse også den andre westernelskeren-in-persona, John Wayne. Jeg prøver en forumpost.

  desember 30, 2007, kl. 20:47

 18. John Wayne

  1. JOHNNY GUITAR
  2. THE PROPOSITION
  3. CARNIVAL OF SOULS
  4. FIDO
  5. A FISTFUL OF DYNAMITE
  6. THE HUDSUCKER PROXY
  7. THE HOST
  8. THE MALTESE FALCON

  desember 30, 2007, kl. 21:08

 19. sharkbait

  1) Pass. Har ikke sett Johnny Guitar, men Superman Returns er så livløs og døll at den ikke fortjener stemmen på walkover.
  2) Murderball!!
  3) Her vinner Mary Poppins på walkover, men jeg har en mistanke om at frk Poppins ville fått min stemme uansett om jeg også hadde sett Carnival of Souls.
  4) Fido. Alle vet hvorfor.
  5) The Apartment. En av Wilders beste vs en av Leones svakeste er en lett match.
  6) Pass. Har ikke sett Beowulf og The Host misliker jeg temmelig intenst.
  7) Rundens vanskeligste, dette. Jeg tror jeg må gå for Pump Up the Volume, for den har et hjerte, i motsetning til Coenbrødrenes elegante, men iskalde stiloppvisninger
  8) Kekexili. En steinhard film om steinharde miljøforkjempere. Respekt!

  desember 30, 2007, kl. 21:11

 20. Fred Ut

  Begynner å bli mye å telle her så jeg tar det i morgen, men Fistful trekkes for et begrunnelsespoeng (TA), dermed er det 5-4 der før det telles igjen. En liten del av første runde og jeg føler meg allerede litt som en stemmeautomat i Florida. Gjør oppmerksom på at all klaging på dommeren og andre deltakere må gjøres minst like respektfullt som Jacob gjorde det.

  God natt.

  desember 30, 2007, kl. 21:23

 21. Hjorthen

  Jacob: Uten betydning ja, men jeg måtte jo google litt allikevel for å finne ut hvilket jorde jeg var på:

  «Leone originally intended the film to be part 2 of a ‘Once Upon a Time’ trilogy (‘Once Upon a Time in the West’; ‘Once Upon a Time, the Revolution’; and ‘Once Upon a Time in America’). However, for some reason the idea was dropped and ‘Revolution’ turned into the rather unimaginatively titled ‘Duck You Sucker’, which was then cut down and again retitled ‘Fistful of Dynamite’ for audiences in the USA.

  Så jeg har rett men tar allikevel feil;-)

  desember 30, 2007, kl. 22:06

 22. sharkbait

  Kommentaren om Vangelis’ Blade Runner-soundtrack og ambient bør vel forresten tas med et par klyper salt. Du vet, Brian Eno… 😉

  desember 31, 2007, kl. 00:20

 23. trondjo

  Raskt og gærent i nattestimene:

  1. Johnny Guitar (mest fordi Superman Returns er noe av det kjedeligste jeg noensinne har sett)

  2. The Proposition (likte den ganske godt)

  3. Carnival of Souls (Mary Poppins er virkelig ikke min greie, selv om jeg aldri har sett den)

  4. Fido (egentlig ganske likegyldig her, men Transformers har aldri interessert meg, selv om jeg har vært i målgruppa)

  5. A Fistful of Dynamite (denne MÅ med)

  6. The Hudsucker Proxy (dette må være tidenes enkleste valg)

  7. Beowulf (mest fordi The Host var en vanvittig nedtur, og ikke fordi jeg noen gang kommer til å se Beowulf, burde kanskje ikke stemt her…)

  8. The Maltese Falcon (vrient valg, men jeg går for klassikeren)

  desember 31, 2007, kl. 01:47

 24. Fred Ut

  Sharkbait: Det var derfor jeg hev på et «moderne», for å gardere meg litt liksom. Syntes ikke det var betimelig å gjøre så mye ut av det i en Blade Runner – anmeldelse. Men poenget er godt.

  desember 31, 2007, kl. 08:07

 25. Fred Ut

  01) 6-12 Johnny. Westernfansen og Superhaterne gjør seg gjeldende. Et pussig poeng er at så vidt jeg vet har ALLE filmene i årets Dom som er i nærheten av å kalles westerner havnet i denne pulja.

  02) 12-9 Murderball
  Man har overraskende sterke følelser for rullestolgutta.

  03)9-8 Mary
  Overraskende mange filmantroper som ikke har sett Mary Poppins. Nesten så den seiler opp som katakombekandidat. Carnival of Souls var en hårsbredd fra å bli med i år.

  04)10-12 Fido
  Som høster godt med proteststemmer og hadde kunnet gå langt hvis flere hadde sett de.

  05)Fistful vs. Apartment 9-9
  En skikkelig rysare allerede i første runde! Blir dette resultatet stående går Apartment videre på min dobbeltstemme.

  06) !3-4 Hud
  Rundens klareste til nå.

  07)8-10 Host
  Beowulf knapper litt innpå, men koreanske tentakler favoriseres av de fleste.

  08) 4-13 (eller var det fjorten) Malteserfalken
  Synes synd på folka i Kekxili, jeg.

  Tror neste runde blir første nyttårsdag nå.

  desember 31, 2007, kl. 08:33

 26. Bjørnar

  1. Johnny G
  2. The Proposition
  3. pass
  4. Optimus Prime Rules!!!
  5. Apartment
  6. Hudsucker Proxy
  7. pass
  8. Kekexili

  januar 1, 2008, kl. 13:11

 27. Fred Ut

  Da stenger vi for denne runden, med følgende resultater:

  01) SUPERMAN RETURNS vs. JOHNNY GUITAR 6-13
  Overraskende mye kjærlighet til en obskur liten western, eller var det prosteststemmene som gjorde susen?

  02) MURDERBALL vs. THE PROPOSITION 12-10
  Morsom fight, Murderball ruller videre, litt overraskende.

  03) CARNIVAL OF SOULS vs. MARY POPPINS 8-9
  Kommer ikke over hvor få som faktisk hadde sett begge.

  04)FIDO vs. TRANSFORMERS 12-12 og dødt løp! Dette har aldri skjedd i tordendomens historie. Med en tåre i øyekroken sender jeg Fido videre. Transformers skal ses på nytt i løpet av uka, så Optimus prøver seg på nytt neste gang.

  05) A FISTFUL OF DOLLARS vs. THE APARTMENT 9-10
  Rettferdig synes jeg, egentlig.

  06)THE HUDSUCKER PROXY vs. PUMP UP THE VOLUME 14-4
  Lite kjærlighet til Christian Slater i årets dom.

  07) BEOWULF vs. THE HOST 8-10
  Et vanskelig oppgjør for meg, skulle gjerne hatt begge videre, men i år er det sånn hele veien.

  08) THE MALTESE FALCON vs. MOUNTAIN PATROL KEKEXILI 13eller14-5
  Lorre, Greenstreet, Astor og Bogart går nok langt.

  Neste pulje om et par timers tid.

  januar 1, 2008, kl. 14:53

 28. Tor Andre

  Jeg tenkte på riktig film, men skrev feil tittel i kommentaren. Men jeg kan leve med at Apartment går videre.

  januar 1, 2008, kl. 22:06

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s