Nå enda mer inkonsekvent

Heisann og hoppsann så faller alle av…julegaver (del1)

FILMER SETT SIDEN SIST:

Harry Potter og Ildbegeret

Jeg likte stilen på den forrige filmen veldig godt, og var skeptisk til at de byttet ut regissør og spesialeffekt-team enda en gang, men dette er den suverent beste Potter-filmen til nå. Kanskje har fansen vært for opptatt av at hver tøddel av hver eneste bok skal være med. Ildbegeret kutter ut en masse handling og fokuserer på Tretrollmannsturneringen, og det var nok flere enn meg som ikke savnet nissefrigjøringshæren i det hele tatt. Filmen ser også ut som om den kostet mer enn de tre foregående til sammen, og mer enn det er det vel egentlig ikke nødvendig å si. Nå må de bare få laget de tre siste (og Rowling må begynne å skrive igjen) før hovedrolleinnehaverne blir gamle nok til begynne med dop og kle av seg på internett.

_______________________________

Fred Uts filmatiske Julegavetips

Det nærmer seg jul, og skal du bestille fine juelepresanger langveisfra begynner tiden å renne fra deg. Fra en filmgeeks synsvinkel presenteres her fine julepresanger . Lenkene tar deg til f.eks Amazon, Yesasia eller andre fine filmbutikker. Leter du lenge kan du sikkert finne en del av disse tingene billigere. Alle priser er oppgitt i dollar, og siden jeg ikke gadd å regne om hver enkelt pris kan jeg opplyse om at dollaren i skrivende stund står i 6,68 og pundet i 11,49. Alle priser er uten porto.

Og hvis noen synes jeg har vært snill gutt i år finner du mange fine presanger til meg HER 🙂

CASABLANCA (SPECIAL EDITION)
<img src=»http://www.gpstore.co.nz/images/products/1469921.jpg»&lt;
En film du kan gi til alt fra besteforeldre til opplyste søsken. Umulig å mislike. Det er kun små barn og fjortiser som ikke skjønner denne, og de får så mye annen dritt likevel.
PRIS: 98.00 Nkr (Platekompaniet)

SIN CITY. RECUT AND EXTENDED EDITION

Mange var vi som digget Sin City, og her er den nye forlengede versjonen, 2 timer og 27 minutter, delt opp i fire episoder. Og med ekstremt mye tøft ekstrastæsj. Denne slippes ikke før 13 Desember i statene, så her må du betale skjorta i shipping for å få den til jul. Anbefales derfor til de som har vært spesielt snille i år.
PRIS: $25.99 (Amazon)

HOWL’S MOVING CASTLE (JAPANSK SPECIAL EDITION)

Og hvis folk har vært SKIKKELIG snille kan de jo få en lekker versjon av Myiazakis siste, med celle fra filmen i en sånn kul gjennomsiktig steingreie.
PRIS: 627.95 Nkr (Yesasia)

STRINGS

En av årets beste filmer. Jeg har denne DVDen selv, og kvaliteten er upåklagelig. Sjekk prisen!
PRIS: 58.20 Nkr (Yesasia)

BLIND DEAD BOX

Jeg har de to første av disse på VHS, og selv i mine snauklipte, dårlig dubbete versjoner er dette snacks for fans av europeisk 70-tallsskrekk. Vanærede tempelridderzombier vender tilbake for å…vel…kverke folk. Fire filmer med de blinde døde får du akkurat skviset inn mellom jul og nyttår. Denne finnes også i en dyrere amerikansk versjon med stilig kisteformet innpakning.
PRIS: £22.49 (Amazon.co.uk)

SEVEN SWORDS

Sammen med Sin City er dette den tøffeste Actionaktige filmen i år.
PRIS:103.53 Nkr (Yesasia)

BATTLESTAR GALACTICA – MINISERIES/SEASON 1

Årets (og tiårets) beste sf-serie har fortsatt ikke dukket opp her, men denne boksen dekker miniserien på fire timer og de 13 episodene i sesong 1. Første del av sesong 2 slippes på DVD den 20. Desember, og enda en sesong er allerede avtalt, så her er det bare å hive seg på.
PRIS: $44.99 (Amazon)

LAGAAN

Med den idiotiske norske undertittelen «Helter i Opprør». Hvis du ikke har tid til å se en tre og en halv time lang film om indere som spiller Kricket i jula er det grunn til å tro at du stresser for mye.
PRIS: 199.00 Nkr (Platekompaniet)

DOCTOR WHO – THE COMPLETE «FIRST» SERIES

«How can HE be an alien, he has a northern accent!»
«Every planet has a north.»
De som ikke blir traumatisert av spøkelser, Daleker eller små barn med gassmasker som leter etter mammaen sin vil få mangee kosestunder her. Litt for dyr, bare.
PRIS: £44.99 (Amazon.co.uk)

SILENT NIGHT DEADLY NIGHT 1-2

Kommentarer skulle vel være unødvendige. Når julenissen begynner å snekre folk fast til reinsdyrgevir på veggen er det ikke lenge til nyttår…

Nå har jeg holdt på i halvannen time med dette, faktisk så lenge at jeg ikke fikk sett film i kveld, så dette får holde i denne omgang. Andre geniale julegavetips mottas med takk. Ikke at jeg faktisk har råd til å kjøpe noe av dette til noen…

Reklamer

One response

 1. american cash advancee

  Unique blog my friend, I can hardly wait to vist
  this site again. I just worship the site its comes
  from! Believe me in my extra time I’m consistently
  looking up blogs like this.
  Please consider looking at my no faxing cash advance blog.

  februar 4, 2006, kl. 06:45

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s