Nå enda mer inkonsekvent

Kamerater! Nye Fine Plakater har ankommet (eller: Hvor mye båndbredde kan jeg stjele uten å få kjeft?)!

FILMER SETT SIDEN SIST:

LAND OF THE DEAD
Med et overraskende kjedelig kommentarspor

BULLET IN A BIBLE – GREEN DAY LIVE
Verdens tøffeste lissompønkere i fri dressur. Litt overredigert, men tøft som bare rakkern.

__________________

Fred Uts skiveanbefalinger 2005 #11-12

KATE BUSH – Aerial
Akkurat så nydelig som en kunne håpe på. En mer stillferdig skive enn de siste par, mer Never for Ever enn Sensual World. Uansett: ingen over, ingen ved siden.

GREEN DAY – Bullet in a Bible
CD og DVD av samme konsert i samme pakke. Det eneste jeg har å utsette på denne er at jeg heller ville hatt en DVD-pakke med bonus-CD i steden for CD-innpakning med bonus-DVD. Men det er bare meg.

___________________

Akkurat lest ferdig -(mest)Tegneserieutgave:

ELFQUEST – ARCHIVE EDITION VOLUME 2 (Wendy & Richard Pini)
Har nevnt før at jeg digger Alvefolket, og dette er en av de flotteste presentasjonene jeg har sett av en tegneserie: Hardcover, Skikkelig papir, nyrestaurerte farger, bonusmateriale. Disse utgavene koster skjorta, derfor selger jeg unna litt norsk Alvefolket her hvis noen skulle være interessert.

MITT LIV SOM ZOMBIE (Jason)
Det er lett å glemme hvor geniale tegneserier kan være uten å bruke ord i særlig grad, og Jason er virkelig mesteren i dette. Dette er en antologi som inneholder karrieren hans fram til der han er i dag, og er sånn sett ikke så bra hele veien som Jason på sitt beste, men er likevel tidvis dypere enn Marianergraven og mye morsommere. Flott forord av Knut Nærum også.

PUBLIC ENEMY #2 – The Boondocks (Aaron McGruder)
Kanskje tidenes mest politiske tegneserie, og en av de morsomste. Selv om guttene i Boondocks brukte flere år etter ellevte september på å sitte i sofaen foran TVen og le av CNN, har Aaron McGruder alltid vært svært dyktig på å sette humoren først. Uansett hva en mener om damen er det morsomt når gutta forsøker å redde verden ved å skaffe henne en type, for eksempel.

_______________

AKKURAT LAGT FRA MEG:

BAUDOLINO (Umberto Eco)
Sorry, Umberto. Rosens Navn skaffet deg en potensiell fan for livet, men siden den gang har du glemt å plante en interessant intrige blant de historiske og filosofiske funderingene. Snakkes. Neil Gailmans Anansi Boys ser uendelig mer forlokkende ut.

_______________

Som dere skjønner har ikke film hatt førsteprioritet her i bunkersen i det siste. Når jeg har lite penger til å kjøpe DVDer og få muligheter til å gå på kino blir det lett litt sånn. Men her er i hvert falle et par skikkelig fine plakater fra filmer jeg har mast fælt om før (takk til AICN og Twitch):

V FOR VENDETTA

IGN har en annen en som er skikkelig svær men minst like fin!

Day Watch

________________________

Dette med filmplakater er i grunnen et neglisjert område i norsk filmdiskusjon. Bruk gjerne Kommentarfeltet til å skryte av dine personlige favoritter. Dette er nok min:

Reklamer

7 responses

 1. Anonymous

  Tror ikke det kom som en overraskelse for noen at du likte den siste der… anne

  november 19, 2005, kl. 15:41

 2. sharkbait

  Jeg både dykker og er svak for spiralmønstre, så det er et par plakater som umiddelbart peker seg ut blant favorittene.

  Finding Nemo (denne henger innrammet i stua) og Deep Blue. Relanseringsplakaten til The Little Mermaid er også en favoritt.

  Ellers synes jeg generelt filmplakatene var bedre før. De malte plakatene fra åttitallet, f.eks (tenk Raiders of the Lost Ark, osv). I dag går det altfor mye i photoshoppede portrettbilder av skuespillerne. Kjedelig.

  november 20, 2005, kl. 13:39

 3. Fred Ut

  Helt enig i at dagens filmplakater som oftest er skikkelig kjipe. Jeg er som du skjønner veldig glad i de enda mer stiliserte plakatene. Plakater jeg husker godt er Fight Club (særlig hvis du vet hva såpa er laget av), the Truman Show, gamle B-filmplakater a la It Conquered the World, King Kong… tror egentlig at forumet på Gjemmestedet trenger en tråd om fine filmplakater.

  november 20, 2005, kl. 18:57

 4. Fred Ut

  Har du sett Uzumaki, forresten, siden du liker spiraler (og sikkert snegler også)?

  november 20, 2005, kl. 18:58

 5. sharkbait

  The Truman Show-plakaten (den laget av alle stillbildene) er flott, ja. Og ja, jeg har sett Uzumaki. Den er ok, men Dark City er en mye bedre spiralfilm… En plakatdiskusjonstråd på Gjemmestedet er nok ikke en dum ide. 🙂

  november 20, 2005, kl. 22:11

 6. answer-man

  Hi, enjoyed your blog and introducing ourselves to the community. We have a nice blog survey we are sharing and has great interest. **www.BibleMediaDvd.Com** Drop on by it’s an interesting article. Have a great day. I saved your blog hope you don’t mind.

  mars 5, 2006, kl. 13:08

 7. answer-man

  enjoyed your blog, we are introducing our New Updated Dvd Bible Site **www.BibleMediaDvd.Com** and thought you might enjoy all the new features of the King James Version, New Living Translation Version on Dvd and also have a free offering of a Children’s Bible Story CD for the lowest prices now of $29.95. Stop by and check out the Free Demo. Thank you for your time and Have a Great Day.

  mars 8, 2006, kl. 08:45

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s