Nå enda mer inkonsekvent

En ensom skap-Otaku slår et slag for Nintendo DS

FILMER SETT SIDEN SIST:

INITIAL D
Syntes jeg måtte se denne, siden den dro inn så voldsomt mye penger og greier, men dette er en typisk HK-film (selv om den er basert på en japansk manga og anime). Popstjerner i hovedrollene, romantisk tyggegummidrama, en slutt som minner om avslutningen på en tv-series pilotepisode (En Initial D II, eller Initial E for den saks skyld, er noe som sa seg selv det øyeblikket millionene begynte å tikke inn), og i det hele tatt lite å bruke tida på. Det er ikke akkurat dårlig, og siden temaet er bilkjøring av type bakkeløp er det sikkert noen autofile mennesker som vil like den på grunn av det, men det er skikkelig ingenting som fester seg. En typisk gjennomsnittlig fjortisfilm, de er like uansett hvor i verden de lages.

SIN CITY
På DVD denne gangen. Jeg var trøtt igjen (når du sover med Sin City på veggen er du SKIKKELIG trøtt), og Fru Ut måtte ikke overraskende melde pass halvannen time uti. Dermed gikk hun glipp av at Hartigan røsker balla av the Yellow Bastard, uten at hun på noen som helst måte gråt av den grunn.

CASSHERN
Så den igjen forrige Fredag, men glemte å logge det da. Stil over substans, men masse galskap, marsjerende roboter og føleri rundt krigens hjerteløshet.
_______

Begynte på en lang skryteomtale av Nintendogs til Nintendo DS her, men fant ut at det strengt tatt var å strekke FU,S’s format vel langt. Dessuten er pizzaen min på vei, så jeg får ta’n igjen senere. Men hvis noen lurer på om de bør kjøpe en DS eller en PSP i høst, har jeg svaret.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s