Nå enda mer inkonsekvent

Sol, sommer og syke sønner

FILMER SETT SIDEN SIST:
Lost x2 (selvfølgelig)

Team America: World Police
(Coveret kaller denne versjonen «Extreme unrated version», men forskjellen er bare bittelitegrann blod, noe tiss og en liten bæsj. Er det noen som har sett den norske utgaven som kan bekrefte at det er den «vanlige» kutten? Altså Den uten blod, tiss og bæsj? Dette er forresten første gang, så vidt jeg vet, at jeg har skrevet ordet bæsj på maskin. Morsomt egentlig. Bæsj. Bæsj…)

Lemony Snicket’s A series of Unfortunate Events
(Like bra andre gangen. Og er dette første gang en filmversjon av BRA bøker er bedre enn bøkene?)

En epp Futurama
(Episode 1.2 – I, Roommate i et forsøk på å passivisere en ekstremt grinete Ut Jr. Som vanlig ble pappa sittende i aleine i steden. Enda han har sett den episoden minst 5-6 ganger. Futurama er KONGE. Og nå gjenoppstår det kanskje, som nevnt her tidligere.)

Første dag med skikkelig varme i dag, selvfølgelig tilbragt innendørs med en film og diverse jobbing. Ut Jr. har fått ENDA en halsinfeksjon, og kom hostende tilbake fra Svigers utpå dagen. Dermed blir det enda en hjemmedag i morgen, men det er lite som tyder på at han blir frisk til i morgen, slik han gjorde sist jeg var hjemme. Mye kan tyde på at det blir hosting, snørr og sutring i hele natt, dakar liten.

Ikke at vi her i bunkersen har problemer; mannen som kaller seg Kozo og driver den eminente nettsiden http://www.lovehkfilm.com har funnet ut at livet er skikkelig kjipt. For noen måneder siden fikk han drømmejobben for en hkfilm-entusiast; han ble ansatt hos nettbutikken http://www.yesasia.com på grunn av nettsiden sin. Dette innebar at han måtte flytte fra california til sitt mekka: Hong Kong. Det går ikke så bra med ham der.

http://www.lovehkfilm.com/features/life_with_kozo_2005_0530.htm

http://www.lovehkfilm.com finner du også en ny anmeldelse av den tredje the Eye – filmen, av uforklarlige grunner kalt The Eye 10. Toern har akkurat kommet ut her på berget (så den på Videofilm på Onsdag), og en anmeldelse (av toern) følger så snart tolljævlene i Oslo sender mitt eksemplar videre (Sammen med soundtrackene til Ping Pong, Princess D og Appleseed).

Mer følger i morgen, hvis junior sover litt.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s