Nå enda mer inkonsekvent

Er Thailand fullt av Gærninger?

FILMER SETT SIDEN SIST: En epp Firefly («Mrs. Reynolds», det morsomste jeg har sett siden åpningen av Team America: World Police), en epp Lost (litt bedring å spore igjen) og Born To Fight

Etter å ha sett Born to Fight, den nye filmen til teamet bak Ong Bak er det en tin g som slår meg; alle backpackerne jeg kjenner, som beskriver folk i thailand som noe av det snilleste som finnes, må ha ljugd. Etter å ha sett Ong-Bak og Born to Fight er det tydelig at uansett hvoprdan folk i Thailand ellers måtte være, er i hvert fall folkene i filmindustrien helt sjuke. Ta en kikk på dette. Og ha i bakhodet at de ikke bruker wiretriks eller dataeffekter i slåssescenene.

http://www.borntofightmovie.com/media/movie02.WMV

Du skjønner hva jeg mener, ikke sant? Filmen har handling som en episode av A-Team, og når narkoterroristhuene myrder halve landsbyen er det litt for grimt, men fra det øyeblikket de overlevende bestemmer seg for å fly på en BEVEPNET HÆR med BARE NEVENE etter å ha grini litt fordi de hørte nasjonalsangen på radioen er denne filmen en orgie i usannsynlige kampscener og avsindige stunts. Som en fyr kommenterte på en annen filmblog: «Jeg trodde ikke mine egne øyne, disse folka skulle vært døde alle sammen!» Jepp, egentlig.

Med andre ord: Thailand er nye Hong Kong. Born to Fight og Ong Bak er millemetre fra å bli svære internasjonale kassasuksesser, men er egentlig ikke bra nok filmer til det. Håper de klarer å lage en skikkelig klassiker i Thailand før stuntmennene begynner å daue. Det kan ikke være lenge til.

EN JORDOMSEILING PÅ RENE ACTIONFILMER DU BØR TA FØR DU DAUER!
Die Hard (Usa), The Nest(frankrike), Returner (japan), Hard Boiled (Hong Kong), Sholay (India), Tears of the black tiger (Malaysia), Born to Fight (thailand), Mad Max 2: The Road Warrior (Australia)

Reklamer

One response

  1. Anonymous

    thailand fullt av gærninger? det er jo en del turister der da og spes backpackere er ikke til å stole på…

    aah lyst til å dra på tur jeg!

    anne

    mai 11, 2005, kl. 11:35

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s