Nå enda mer inkonsekvent

Eter og gale Motefotografer

FILMER SETT SIDEN SIST: Casshern (Akkurat slik jeg liker film; effekter og fotografering som får øynene dine til å blø, gigantoman action, et plot som det aldri er mulig å forutsi (heh, ofte er det ikke mulig å FORSTÅ det en gang…), men samtidig er det masse pathos innimellom slåssingen. Likte du Legend of Zu, Dune, den fantastiske Night Watch eller Avalon er det garantert at du får noe ut av denne. Jeg har en teori om at det er umulig å lage en kjedelig film hvis du har med en hær med marsjerende roboter. Selv om de er designet av en gal motefotograf.)

Som agnostiker har jeg ikke noe syn på om det finnes en himmel, men om jeg skulle ha noen lesere der oppe så er forklaringen på den svake eimen av eter dere kjenner at Hunter S. Thompson har ankommet (Han Johnny Depp spilte i Frykt og Avsky i Las Vegas, for dere ignoramuser). Detaljer her:

http://www.denverpost.com/Stories/0,1413,36~53~2723492,00.html

Noen hevder at folk som begår selvmord kommer til helvete, men i dette tilfellet er det uaktuelt. Foruten å være prima helgenmateriale var denne mannen så full av kjemikalier at hele dritten ville eksplodert det øyeblikket han tøtsja flammene.

R.I.P

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s