Nå enda mer inkonsekvent

Enda et par kommende klassikere

FILMER SETT SIDEN SIST: Gangs of New York, The Grudge, Azumi

Her er enda en film som er verdt å se i år. Henry Selick og Tim Burtons oppfølger (på en måte) til The Nightmare Before Christmas. Ligner litt på stilen i The Melancholy Death of Oyster Boy, boka til Burton. Som alle burde eie. Lett å lese er den også. Med fine tegninger og sånn. Uansett, traileren er her:

http://www.apple.com/trailers/wb/corpse_bride/

Dessuten er det klart (i følge AICN) at Stephen Fry skal spille stemmen til Deep Thought i Hitchiker’s guide to the Galaxy. Jeg har ventet lenge på at filmskaperne skal drite seg ut og Douglas Adams begynne å rotere sakte og majestetisk i grava, men det ser ikke ut til å skje. Dette er vel årets. I tillegg til Fry har de altså blant annet han ene fra Office i som Arthur Dent, Warwick Davies (wicket, willow) som Marvin og the League of Gentlemen som stemmene til Vogon’ene.

Og dette bringer meg elegant over på herreligaens eget filmprosjekt: ROYSTON VASEY, som også kommer i år. Innbyggerne i den hardt prøvede småbyen (inkludert Tubbs og Edward, sist sett overkjørt av Ekspresstoget til London) må reise gjennom tid og rom for å stoppe en skummel trussel mot deres eksistens. Jeg kødder ikke.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s